Betaalbaar Pensioen. Simpel geregeld.

Simpelpensioen.

8
jun

Pensioen regel je voortaan slim en eenvoudig met Simpelpensioen.

 

Simpelpensioen

Een nieuw pensioenconcept ontstaan uit de wens van veel werkgevers om pensioen simpel te houden én liefst ook nog eens betaalbaar. Pensioen is niettemin vandaag de dag voor veel werkgevers te duur geworden.

De oplossing is simpel; gooi alle franje over boord, kies één pensioenregeling die gewoon goed is en maak gebruik van slimme middelen zoals internet. Doe vervolgens zelf wat je zelf kunt doen. Belangrijk is wel dat u de tools krijgt die daarvoor nodig zijn. Voilá, daar heeft u Simpelpensioen. Xpension in samenwerking met Brand New Day biedt u de kans om voortaan pensioen online snel en voordelig te regelen. 

Zo bespaart u tijd aan dure adviseurs. Met Simpelpensioen regel je gewoon zelf het pensioen voor je medewerkers. 

Brand New Day; is een moderne, frisse en uitdagende verzekeraar, beter gezegd PremiePensioenInstelling ( PPI ), die Simpelpensioen verder vorm heeft gegeven door een stevige kostenverlaging op de administratiekosten. Zo ontvangt u dubbel voordeel!

Bent u het met ons eens dat pensioen goedkoper kan en vindt u ook dat u best zaken zelf kunt regelen? Doe dan de Q12 test. Zo weet u snel of Simpelpensioen bij u past.

De Q12 test kunt u vinden op de homepage.

Vorige pagina
Terug naar weblog