Betaalbaar Pensioen. Simpel geregeld.

Simpelpensioen.

Voor wie?

 

Voor werkgevers tot maximaal 50 werknemers en die er niet tegenop zien zelf het pensioen voor hun werknemers te regelen. Want alleen zo bespaart u snel een paar duizend euro aan advieskostenSimpel.

Hoe?

Door pensioen zelf online te regelen. U krijgt van ons hulp op afstand. Wij komen niet bij u langs maar bieden u wel de tools om alles online te regelen. Met het invullen van maximaal 12 vragen uit de vragenlijst Q12 weet u snel of Simpelpensioen bij u past.  Is dit het geval, dan ontvangt u van ons aanvullende  informatie en toegang tot de formulieren waarmee u ons digitaal informatie aanlevert.  Indien uit de analyse van uw bedrijfsgegevens blijkt dat Simpelpensioen goed bij uw bedrijf past, overhandigen wij u het adviesrapport met de concurrerende aanbieding van Brand New Day.

Zo beslist u snel over uw pensioenzaken. Simpel.

Samen sterk

Met Brand New Day  hebben wij afspraken gemaakt over lagere kosten. Dit is mogelijk omdat wij Simpelpensioen simpel houden en met veel werkgevers één groot collectief bedrijfspensioen vormen, veel werkgevers met dezelfde regeling. Dat scheelt verwerkingstijd en daarmee kosten. Simpel.

Geschikt voor alle werkgevers?

Voor werkgevers met meer dan 50 werknemers bieden wij maatwerk. Ook als u de lat wat hoger wilt leggen door bijvoorbeeld meer franje in de regeling op te nemen, is maatwerk ons advies. Simpelpensioen past dan minder goed. Daar zijn we eerlijk in. Simpel.

Kiest u voor een begrijpelijk pensioen voor uw medewerkers? Tegen zo laag mogelijk tarieven? Dat regelt u online met Simpelpensioen!